Top

Vis RVS Urn - Klein (ca. 25 x 7,5 x 5,5 cm)

  • Vis RVS Urn - Klein (ca. 25 x 7,5 x 5,5 cm)
0,00
per stuk

Beschrijving

De kleine versie van de fraaie Vis RVS urn van ontwerper Aaldert Lageveen, biedt als gedenkteken ruim plaats aan de as van een kind of volwassene. De vis van roestvrijstaal is hooggepolijst. De afmeting van de Vis RVS urn - Klein is ca. 25 x 7,5 x 5,5 cm, en is daarmee het kleine broertje van de grote Vis RVS urn. De kleine Vis RVS urn heeft een mooie schroefdop van koper, waarmee de urn aan de onderkant kan worden afgedicht. Elke vis urn van roestvrijstaal wordt met de hand gemaakt en is dus uniek.

Extra informatie

Wilt u de kleine Vis RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? RVS urnen lenen zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment Vis RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.

Leverbaarheid
De kleine Vis RVS urn is momenteel slecht leverbaar. Voor de levertijd en de daadwerkelijke prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.