Top

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om de urn buiten te plaatsen?
Omdat de urnen allemaal van RVS zijn gemaakt kunnen deze zonder dat deze verweren buiten worden geplaatst. Om de urn extra mooi te houden adviseren we u om eens per 6 maanden de urn schoon te maken met wat glansmiddel.
 

Ik heb zelf een urn ontworpen. Kunnen jullie deze ook maken?
Ja. Indien u een speciale wens heeft of een volledig eigen design wilt laten maken dan kunnen wij dit voor u realiseren. Dit speciale design wordt dan als u dat wilt, alleen aan u aangeboden. U maakt hiervoor een schets of geeft ons een voorbeeld van een model. Vervolgens maken wij er een 3D tekening van en sturen u een offerte toe. Er zijn wel ontwerpkosten verbonden aan uw eigen design. Heeft u interesse? Stuurt u ons gerust een bericht via het contactformulier of mail naar info [at] urn-webwinkel.nl


Wie vult de urn?
Dit gebeurt altijd door het uitvaartcentrum of het crematorium als u dit vraagt.


Hoe wordt de urn afgesloten?
Alle urnen worden afgesloten met een koperen schroefdop.


Koperen schroefdop

Koperen schroefdop


Levert Urn-webwinkel.nl ook de aszak bij de urn?
Urn-webwinkel.nl levert momenteel geen aszakken. Over het algemeen krijgt u van het crematorium de aszak. Indien dit niet het geval is, moet u deze zelf bestellen. Het crematorium weet waar deze verkrijgbaar zijn. In de nabije toekomst hopen we deze aan te kunnen bieden.
 

Levert Urn-webwinkel.nl ook bijpassende platen of tegels waar de urn buiten op kan staan?
Wij verkopen geen tuindecoratie. We raden u aan om na ontvangst van de urn hier zelf naar op zoek te gaan. U kunt dan zelf het beste zien of het passend is.