Top

Urn kopen

Bent u op zoek naar een speciale urn van hoge kwaliteit? Urn-webwinkel.nl biedt een breed assortiment RVS design urnen, waar al veel nabestaanden een passend gedenkteken voor de as van hun geliefden vonden. Onze RVS urnen worden stuk voor stuk allemaal met de hand vervaardigd en bestaan uit de beste kwaliteit roestvrijstaal (RVS). De RVS urnen op Urn-webwinkel.nl zijn ontworpen door designer Aaldert Lageveen, die de grootste zorg en aandacht aan zijn hoogwaardige urnen besteedt.
 

Online bestellen

Een urn kopen bij Urn-webwinkel.nl is binnen een paar minuten geregeld. U voegt de gewenste urn(en) toe aan uw winkelwagen, kiest de betaalwijze en de order is geplaatst. Vanaf het bestellen ligt de levertijd tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk, de levertijd ligt dan tussen de 4 tot 6 weken.
 

Onze RVS urnen

Een impressie van de handgemaakte RVS urnen die u bij Urn-webwinkel.nl kunt kopen:
 

RVS urnen hartje RVS urnen vis RVS urnen driehoek

RVS urnen cocoon RVS urnen vierkant RVS urnen toog


Bekijk ons gehele assortiment RVS urnen.

Wij leveren uitsluitend urnen van hoogwaardige kwaliteit, dit is terug te zien in de afwerking van onze producten en de soort roestvrijstaal. Toch bang om een urn te kopen die achteraf toch niet aan uw eisen voldoet? Indien de geleverde urn niet naar wens is, heeft u 24 uur de tijd om aan ons kenbaar te maken dat u het product wilt ruilen of geld retour wilt krijgen.
 

RVS urn graveren

Wilt u een gepersonaliseerde urn kopen? Ook dat is mogelijk bij Urn-webwinkel.nl. Op al onze RVS urnen kan namelijk tegen meerprijs een stukje tekst of foto worden gegraveerd. Bekijk de mogelijkheden voor RVS urn graveren.