Top

RVS urn graveren

Wilt u uw RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? Onze RVS urnen lenen zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van urnen van roestvrijstaal. Zowel een mooie tekst als een foto behoren tot de opties. Voor het graveren van een foto, moet de urn minimaal 1 platte kant hebben. Alleen urnen uit het eigen assortiment kunnen voor meerprijs worden voorzien van een gravure.
 

vierkante rvs urn graveren toog rvs urnen graveren hart rvs urn graveren


Mogelijkheden urn graveren

1. Tekst graveren - 2 regels

Twee door uzelf aangeleverde tekstregels, die keurig en stijlvol op de urn worden gegraveerd. Twee regels tekst die prachtige herinneringen aan uw geliefde oproepen.

2. Tekst graveren - 3 regels

Drie door uzelf aangeleverde tekstregels, die keurig en stijlvol op de urn worden gegraveerd. Een mooie manier om de RVS urn een persoonlijk karakter te geven.

3. Foto graveren

Een door uzelf aangeleverde foto van uw geliefde, die met precisie op de urn wordt gegraveerd. Zo biedt de RVS urn niet alleen plaats aan de as van uw geliefde, maar wordt er door de gravure ook een prachtig gedenkteken geboren.
 

Foto graveren op RVS urn


Hoe werkt het?

Indien u besluit een urn te kopen bij Urn-webwinkel.nl en deze wil laten voorzien van een gravure, doorloopt u de volgende stappen tijdens het aankoopproces:

  • Kies de gewenste optie urn graveren, voordat u de RVS urn aan de winkelwagen toevoegt.
  • Bij het plaatsen van de order, plaatst u in het commentaarvak de gewenste tekst.
  • Urn-webwinkel.nl neemt contact met u op;
    1. Ter controle van de tekst.
    2. Voor aanlevering van de foto.
  • Ten slotte wordt uw RVS urn zo spoedig mogelijk met de hand vervaardigd.