Top

Two Hearts Together RVS Urn (ca. 31 x 28 x 12,5 cm)

  • Two Hearts Together RVS Urn (ca. 31 x 28 x 12,5 cm)
  • Two Hearts Together RVS Urn (ca. 31 x 28 x 12,5 cm)
  • Two Hearts Together RVS Urn (ca. 31 x 28 x 12,5 cm)
790,00
per stuk

Beschrijving

De Two Hearts Together RVS urn is een prachtig gedenkteken van ontwerper Aaldert Lageveen, dat plaats biedt aan twee volwassenen (één per urn). De beide helften van het hart passen precies aan elkaar, zodat de as van beide personen symbolisch weer samenkomen. De urn is geheel gepolijst. Afmeting van de Two Hearts Together RVS urn is ca. 31 x 28 x 12,5 cm, waardoor de inhoud ca. 3200 cc per urn is. Beide urnen van de Two Hearts Together RVS urn hebben een koperen schroefdop, waarmee de urnen aan de onderkant kunnen worden afgedicht. De urnen van roestvrijstaal worden met de hand vervaardigd en zijn dus uniek.

 

LET OP: Genoemde prijs is per set, niet per enkele urn.

Extra informatie

Wilt u de Two Hearts Together RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? RVS urnen lenen zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment Hartje RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.