Top

Sier Driehoek RVS Urn - Middelgroot (ca. 29 x 18 cm)

  • Sier Driehoek RVS Urn - Middelgroot (ca. 29 x 18 cm)
325,00
per stuk

Beschrijving

De prachtig gedesignde middelgrote Sier Driehoek RVS urn van ontwerper Aaldert Lageveen biedt voldoende plaats aan de as van een volwassene. De sier driehoek van roestvrijstaal heeft drie holle zijden, en is daarom net iets anders dan de middelgrote Ander Driehoek RVS urn. Twee holle zijdes zijn gepolijst en de overige holle zijde is mat. De afmeting van de Sier Driehoek RVS urn - Middelgroot is ca. 29 x 18 cm, waardoor de inhoud van de urn 3900 cc is. De middelgrote Sier Driehoek RVS urn bevat een koperen schroefdop, waarmee u de urn aan de onderkant netjes kunt afdichten. Elke sier driehoek urn van roestvrijstaal wordt met de hand vervaardigd en is dus uniek.


Extra informatie

Wilt u de middelgrote Sier Driehoek RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? De sier driehoek RVS urn leent zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment Driehoek RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.