Top

Moderne Toog RVS Urn - Groot (ca. 46 x 24,5 x 12,6 cm)

  • Moderne Toog RVS Urn - Groot (ca. 46 x 24,5 x 12,6 cm)
  • Moderne Toog RVS Urn - Groot (ca. 46 x 24,5 x 12,6 cm)
375,00
per stuk

Beschrijving

De prachtige grote Moderne Toog RVS urn van ontwerper Aaldert Lageveen biedt voldoende plaats voor de as van een volwassene. De gebogen zijden van de urn zijn gepolijst, de andere zijden zijn mat. De afmeting van de Moderne Toog RVS Urn - Groot is ca. 46 x 24,5 x 12,6 cm, waardoor de inhoud van de urn 8000 cc is. De grote Moderne Toog RVS urn heeft een koperen schroefdop, waarmee u de urn aan de onderkant netjes kunt afdichten. Elke moderne toog urn van roestvrijstaal wordt met de hand gemaakt en is dus uniek.

 

LET OP: Genoemde prijs is per stuk, niet per set. Wilt u de toog die kan sluiten en aan elkaar verbind, dient u dus twee exemplaren van de grote Moderne Toog RVS urn te bestellen.

Extra informatie

Wilt u de grote Moderne Toog RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? Moderne RVS urnen lenen zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment Moderne Toog RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.



Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.