Top

RVS graflantaarns

Alle RVS graflantaarns op Urn-webwinkel.nl worden van de beste kwaliteit roestvrijstaal gemaakt en met de hand vervaardigd. Hierdoor wordt elke lantaarn met de grootst mogelijke zorg en aandacht behandeld. Bewonder hieronder ons huidige aanbod RVS graflantaarns.

Over RVS (roestvrijstaal)

Roestvrijstaal (RVS) is een zuur- en weerbestendig materiaal, waardoor het nagenoeg onderhoudsvrij is. RVS heeft een strakke en koele uitstraling. De door Aaldert Lageveen ontworpen RVS graflantaarns hebben echter een warme uitstraling, waardoor de werkwijze met de beste kwaliteit roestvrijstaal tot indrukwekkende graflampen leidt. Deze hoogwaardige kwaliteit, ziet u terug in de afwerking van de graflantaarn en de soort RVS.

Graflantaarn Felician (ca. 27 cm hoog) (niet meer leverbaar)
Graflantaarn Felician (ca. 27 cm hoog)
De prachtig vormgegeven RVS graflantaarn Felician is ongeveer 27 centimeter hoog en wordt compleet met glas afgeleverd. De graflantaarn is uitermate geschikt om een graf of grafkelder te verlichten.
€ 225,00
Graflantaarn Invader (ca. 27 cm hoog) (niet meer leverbaar)
Graflantaarn Invader (ca. 27 cm hoog)
De strak vormgegeven RVS graflantaarn Invader is ongeveer 27 centimeter hoog en wordt compleet met glas afgeleverd. De graflantaarn is uitermate geschikt om een graf of grafkelder te verlichten.
€ 210,00
Graflantaarn Jerome (ca. 27 cm hoog) (niet meer leverbaar)
Graflantaarn Jerome (ca. 27 cm hoog)
De robuust vormgegeven RVS graflantaarn Jerome is ongeveer 27 centimeter hoog en wordt compleet met glas afgeleverd. De graflantaarn is uitermate geschikt om een graf of grafkelder te verlichten.
€ 198,00