Top

Ander Driehoek RVS Urn - Klein (ca. 23 x 14 cm)

  • Ander Driehoek RVS Urn - Klein (ca. 23 x 14 cm)
195,00
per stuk

Beschrijving

De kleine versie van de prachtig vormgegeven Ander Driehoek RVS urn van ontwerper Aaldert Lageveen, biedt plaats aan de as van een kind of volwassene. De ander driehoek van roestvrijstaal heeft 1 holle zijde, en is daarom net iets anders dan de kleine Sier Driehoek RVS urn. De holle zijde is gepolijst en de overige zijdes zijn mat. De afmeting van de Ander Driehoek RVS urn - Klein is ca. 23 x 14 cm, waardoor de inhoud van de urn 1950 cc is. De kleine Ander Driehoek RVS urn bevat een koperen schroefdop, waarmee u de urn aan de onderkant netjes kunt afdichten. Elke ander driehoek urn van roestvrijstaal wordt met de hand vervaardigd en is dus uniek.


Extra informatie

Wilt u de kleine Ander Driehoek RVS urn als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? De ander driehoek RVS urn leent zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment Driehoek RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.