Top

Roos RVS Urn - Groot

  • Roos RVS Urn - Groot
  • Roos RVS Urn - Groot
1.065,00
per stuk

Beschrijving

De rechtop staande Roos RVS urn - Groot  van ontwerper Aaldert Lageveen, is een zeer bijzonder gedenkteken voor de as. Deze grote versie is een 'zusje van' de Roos RVS urn.  
Het voornaamste verschil is dat in de grote versie de as van twee volwassenen geplaatst kan worden. 

In de roos wordt een middelgrote Cocoon RVS urn geplaatst. De afmeting van deze middelgrote Cocoon RVS urn is zodanig dat deze een inhoud heeft van 3500 cc. De Cocoon die in de roos geplaatst wordt staat los, maar is voldoende zwaar zodat deze absoluut niet om kan vallen. In totaal heeft de Roos RVS urn - Groot een gewicht van 5 kg.

De Roos RVS urn heeft een koperen schroefdop, waarmee de urn netjes aan de onderkant kan worden afgedicht. Elke roos urn van roestvrijstaal wordt met de hand vervaardigd en is dus uniek.

Extra informatie

Wilt u de roos RVS urn - Groot als gedenkteken een persoonlijker tintje geven? De Roos RVS urn leent zich uitstekend om op te graveren. Urn-webwinkel.nl is tevens gespecialiseerd in het graveren van RVS urnen. Zowel tekst als een foto behoren tot de opties.

 

De levertijd van de urn ligt tussen de 8 tot 16 weken. Voor meerprijs is een versnelde levering mogelijk. Lees meer informatie over urn kopen.

 

Bekijk ons complete assortiment design RVS urnen.

Bekijk ons complete assortiment RVS urnen.Product is niet op voorraad, mail ons voor de mogelijkheden.