Top

Graflantaarn kopen

Bent u op zoek naar een speciale graflaarn, graflamp of graflicht van hoge kwaliteit? Urn-webwinkel.nl biedt een breed assortiment roestvrijstale (RVS) design graflantaarns. Een graflantaarn of graflamp wordt meestal op het graf geplaatst, zodat er een warm lichtje over het graf schijnt. De RVS graflampen op Urn-webwinkel.nl worden allemaal met de hand gemaakt en bestaan uit de beste kwaliteit roestvrijstaal (RVS). In elke graflantaarn kan een kaars worden geplaatst. De graflantaarns zijn ontworpen door Aaldert Lageveen, die de grootste zorg en aandacht aan de hoogwaardige graflampen besteedt.
 

Online bestellen

Een graflantaarn kopen bij Urn-webwinkel.nl is binnen een paar minuten geregeld. U voegt de gewenste graflantaarn(s) toe aan uw winkelwijze, kiest de betaalwijze en de order is geplaatst. Vanaf het bestellen ligt de levertijd tussen de 8 en 16 weken. Voor meerprijs is versnelde levering mogelijk, de levertijd ligt dan tussen de 4 tot 6 weken.
 

Onze RVS graflantaarns

Een impressie van de handgemaakte RVS graflampen die u bij Urn-webwinkel.nl kunt kopen:
 

Felician graflantaarn kopen Jerome graflantaarn kopen Invader graflantaarn kopen


Bekijk ons gehele assortiment RVS graflantaarns.

Wij leveren uitsluitend graflampen van hoogwaardige kwaliteit, dit is terug te zien in de afwerking van onze producten en de soort roestvrijstaal. Toch bang om een graflantaarn te kopen die achteraf toch niet aan uw eisen voldoet? Indien de geleverde graflamp niet naar wens is, heeft u 24 uur de tijd om ons kenbaar te maken dat u het product wilt ruilen of geld retour wilt krijgen.