Top

Design urnen RVS

Urn-webwinkel.nl verkoopt uitsluitend hoogwaardige Design RVS urnen, die met de hand van de beste kwaliteit roestvrijstaal worden gemaakt. Bewonder hieronder ons huidige aanbod Design RVS urnen.
De Kus RVS urn (niet meer leverbaar)
De Kus RVS urn
De Kus is een zeer fraaie RVS urn die is ontworpen door Aaldert Lageveen. De Kus RVS urn is een afwisseling van hoog gepolijst en mat en daardoor zeer bijzonder.
€ 795,00
Motor RVS Urn (ca. 33 x 15 x 7 cm) (niet meer leverbaar)
Motor RVS Urn (ca. 33 x 15 x 7 cm)
Speciaal voor de nabestaanden van een ware motor liefhebber, heeft ontwerper Aaldert Lageveen deze prachtige hoog gepolijste Motor RVS urn ontworpen. De afmeting van de urn is ca. 33 x 15 x 7 cm.
€ 385,00
Roos RVS Urn (niet meer leverbaar)
Roos RVS Urn
De rechtop staande Roos RVS urn van ontwerper Aaldert Lageveen, is een zeer fraai gedenkteken voor de as van een volwassene. In de roos wordt een middelgrote Cocoon RVS urn geplaatst
€ 605,00
Roos RVS Urn - Groot (niet meer leverbaar)
Roos RVS Urn - Groot
De rechtop staande Roos RVS urn - Groot van ontwerper Aaldert Lageveen, is een zeer fraai gedenkteken voor de as van twee volwassenen. In de roos wordt een Cocoon RVS urn geplaatst.
€ 1.065,00
Stairway to heaven RVS Urn (ca. 20 x 26,5 x 16,5 cm) (niet meer leverbaar)
Stairway to heaven RVS Urn (ca. 20 x 26,5 x 16,5 cm)
Deze fraaie RVS urn, de Stairway To Heaven is ontworpen door Aaldert Lageveen. De Stairway To Heaven urn biedt plaats voor een volwassene. De urn is mat en gepolijst.
€ 605,00
Ster RVS Urn (ca. 33 x 5 cm) (niet meer leverbaar)
Ster RVS Urn (ca. 33 x 5 cm)
De Ster RVS Urn is een prachtig liggend gedenkteken van ontwerper Aaldert Lageveen. De Ster RVS Urn biedt plaats aan de as voor een kind. De inhoud van de urn is circa 1800 cc.
€ 595,00
Traan RVS urn (niet meer leverbaar)
Traan RVS urn
Deze fraaie tear drop / traan urn is ontworpen door Aaldert Lageveen. De traan urn is van messing gegoten (handmatig), maar heeft een mooie RVS look.
€ 410,00