Top

Contact

Heeft u een vraag?
Dan kunt u het beste gebruik maken van ons contactformulier. Urn-webwinkel.nl streeft ernaar om elke vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij drukte kan dit soms iets langer duren. Door uw vraag per contactformulier te stellen kunnen wij uw vraag het beste monitoren, indelen en opvolgen.

U kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaande contactformulier of als dit niet lukt mailen naar:
info [at] urn-webwinkel.nl

Status bestelling
U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier.

Nog geen antwoord ontvangen?
Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van Urn-webwinkel.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

@